ŚNIADANIE
- Pieczywo z pastą jajeczną
II ŚNIADANIE
- Sałatka z buraczków i orzechów włoskich
OBIAD
- Burgery z soczewicy
PODWIECZOREK
- Jogurt z kaki i musli
KOLACJA
- Tuńczyk w sosie pomidorowym
ŚNIADANIE
- Puszysty omlet z suszonymi pomidorami
II ŚNIADANIE
- Smoothie owocowe ze szpinakiem
OBIAD
- Tofu w mleczku kokosowym z pieczarkami i granatem
PODWIECZOREK
- Twarożek z gruszką i rodzynkami
KOLACJA
- Sałatka z warzywami korzeniowymi w sosie miodowym
ŚNIADANIE
- Placki kakaowe z serkiem kokosowym
II ŚNIADANIE
- Sałatka jaglana z winogronami i orzechami
OBIAD
- Filet z pstrąga zapiekany z ricottą i szpinakiem
PODWIECZOREK
- Tarta leśna
KOLACJA
- Kanapka z kukurydzą i serem żółtym
ŚNIADANIE
- Ryż na mleku z truskawkami
II ŚNIADANIE
- Sałatka z jajkiem i łososiem wędzonym
OBIAD
- Pulpety cukiniowe z ryżem
PODWIECZOREK
- Zupa z kalarepy
KOLACJA
- Tarta ryżowa z dipem szpinakowym
ŚNIADANIE
- Pieczywo z jajkiem sadzonym i pieczonym łososiem
II ŚNIADANIE
- Koktajl korzenny
OBIAD
- Naleśniki a’la ruskie pierogi
PODWIECZOREK
- Pasztet z kalafiora
KOLACJA
- Sałatka z cieciorką i batatami